Over Santa’s Office

Santa’s Office is een groothandel die gespecialiseerd is in de commerciële activiteiten rondom de kerstperiode. Ontstaan vanuit de filosofie ‘Kerst zonder gedoe, zo geregeld’, uitgegroeid tot een serieuze partij in de branche.

Kerstbomen inkopen - groothandel kerstbomen Santa's Office
Kerstboom bestellen Nijmegen - Santa's Delivery - Nordmann - vierkant
Nordmann - Kerstbomen inkopen - Groothandel Kerstbomen - Santa's Office - 05

Onze filosofie

Aangezien we de toekomst erg belangrijk vinden denken we ook na over de duurzame inzetbaarheid van onze concepten. Zo planten we jaarlijks bomen terug, doneren we overschot aan goede doelen, en willen we ondernemers inspireren om ook te ondernemen. Lokale betrokkenheid vinden we erg belangrijk, daarom dat we diverse projecten sponsoren.

Onze werkwijze

Santa’s Office bestaat uit verschillende onderdelen. Een kerstboom groothandel, kerstdecoratie verhuur, en diverse andere kerstconcepten. Sfeer vinden we belangrijk in alles wat we doen. Daarom doen we er alles aan om de twee dagen die Kerst normaal duurt uit te rekken naar een periode waar we langer van dit gevoel van saamhorigheid kunnen genieten.

“Kerst zonder gedoe, zo geregeld.”

Met Santa’s Office ontwikkelen we verschillende concepten waarbij we ons focussen op het samenwerken met andere lokale ondernemers. Zo hebben we afgelopen jaar meer dan 35 locaties uitgerold in samenwerking met diverse ondernemers die het ook leuk vonden om kerstbomen te verkopen.

In de media

Wij zijn enorm trots dat we in korte tijd een goede reputatie neer hebben kunnen zetten in de wereld van kerst. Onze klanten weten ons zowel nationaal als internationaal steeds beter te vinden. Hier zijn we enorm trots op.

Siv van Hegelsom

Eigenaar Santa's Office

Met meer dan 10 jaar ervaring als ondernemer is Siv van Hegelsom de commerciële wereld van Kerstmis gedoken. Zijn ervaring als marketing adviseur en concept ontwikkelaar is te merken in de samenwerking met onze klanten.

Kerst zonder gedoe

Kerst zou een periode zonder gedoe moeten zijn, aangezien het in deze periode vaak erg druk is in het bedrijfsleven. Vanuit deze filosofie is Santa’s Office opgericht als kerstbedrijf dat bedrijven zou ondersteunt in deze drukke tijd. 

Echter, het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kon tijdens Corona, en binnen mum van tijd werden de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met o.a. de groothandel in kerstbomen. Het doel was simpel, bedrijven die in lastige omstandigheden zaten, helpen de winter door te komen door middel van de verkoop van kerstbomen. 

Kerstboom exporteur

In het eerste jaar werden ongeveer 15 verkooplocaties vanuit een franchisemodule opgezet. Dit is de afgelopen jaren alleen maar verder uitgebreid. Niet alleen onze aantallen groeien, maar we zijn ook stevig in ontwikkeling als kerstboom exporteur.

Kerstbomen groothandel laat je inkopen bij Santa's Office

Kerst zonder gedoe, dat zou toch zo geregeld moeten zijn? 

Volg ons

@santasofficenl
Our customers say
Excellent
5/5
4.8 out of 5 based on 7,980 reviews