Kerstbomen groothandel

Als kerstbomen groothandel leveren we kerstbomen in verschillende soorten en maten. Onze grootste focus ligt op de verkoop van de Nordmann. De officiële naam is ‘Abies Nordmanniana’. Een Nordmann heeft ook weer verschillende ‘genen’, wat betekent dat ze ook verschillende type naalden hebben. Binnen de Nordmann familie hebben we gekozen voor het type ‘Ambrolauri’, wat de mooiste kleur en naald dikte heeft.

Kerstbomen groothandel

Kerstbomen uit Denemarken

Voor de herkomst van onze kerstbomen hebben we specifiek gekozen voor kerstbomen uit Denemarken. Naast de kwaliteit van de grond en het klimaat wat daar heerst mogen de kerstbomen anders behandeld worden dan de bomen in Duitsland of Nederland, wat de kwaliteit ten goede komt.

Zonder gedoe, zo geregeld

Als kerstbedrijf werken we met een duidelijke filosofie, namelijk: Kerst zonder gedoe, zo geregeld. Dit geldt ook voor onze filosofie voor wat betreft de kerstbomen, namelijk:

– Binnen 48h uur na levering komen we persoonlijk langs.
– We zullen dan samen de kwaliteit door nemen.
– Je kunt bij ons ook direct je upsell mogelijkheden inkopen
– Denk bijv. aan kerstballen, kerstverlichting of kerstboomvoeding
– Ook kan je bij ons de easyfix standaards inkopen
– Je hebt maar een partij nodig voor de inrichting van je kerstboomverkoop
– Als je wilt kun je de velden bezoeken in Denemarken

Kerstbomen inkopen

Als kerstboom groothandel bieden we met onze Nordmann Kerstbomen zowel tuincentra en hoveniers als horecaondernemers de mogelijkheid om kerstbomen te verkopen. Wij helpen ondernemers doen waar ze goed in zijn – of bomen verkopen, of sfeer creëren. Wij denken als groothandel in Kerstbomen mee in oplossingen, bieden goede prijzen, en zijn gericht op samenwerking.

Kerstbomen groothandel

Groothandel prijzen

Transparantie staat hoog in het vaandel, daarom dat we onze prijzen ook online hebben staan. We bieden naast onderstaande prijzen ook opties voor kleinere bomen, met of zonder pot, en bomen tot 3.00m. Alvast kerstdecoratie huren of inkopen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Kerstbomen transport

Kerstbomen transport

Alle prijzen op de website zijn excl. transportprijzen.

We hebben de kostprijs van het transport momenteel berekend op ongeveer €150 per pallet. De prijzen zijn momenteel sterk onderhevig aan verandering door de stijgende dieselprijs. Afhankelijk van hoeveel kerstbomen je neemt heb je dus ook een aantal pallets nodig. Er gaan tussen de 75 en 150 kerstbomen op een pallet, afhankelijk van de lengte van de bomen.

Kerstbomen groothandel

Overige kerstbomen

Bovenstaande prijzen gelden voor Nordmann. Naast Nordmann kunnen we ook andere kerstbomen in diverse afmetingen leveren, bijv. Abies Omorika – Abies Fraseri – Picea Abies – Blauwspar.

Mogelijkheden zowel gezaagd als in pot.

Nordmann - Kerstbomen inkopen - Groothandel Kerstbomen - Santa's Office - 09
Nordmann - Kerstbomen inkopen - Groothandel Kerstbomen - Santa's Office - 05
Nordmann - Kerstbomen inkopen - Groothandel Kerstbomen - Santa's Office - 01