Kerstbomen groothandel

Als kerstbomen groothandel leveren we kerstbomen in verschillende soorten en maten. We staan bekend om onze ‘verse kerstbomen’. Dit komt omdat we het proces van zagen tot leveren zo kort mogelijk houden.

Voorbeeld foto's

Kerstbomen uit Denemarken

Kerstbomen uit Denemarken

Voor de herkomst van onze kerstbomen hebben we specifiek gekozen voor kerstbomen uit Denemarken. Naast de kwaliteit van de grond en het klimaat wat daar heerst mogen de kerstbomen anders behandeld worden dan de bomen in Duitsland of Nederland, wat de kwaliteit ten goede komt.

De foto’s van de kerstbomen die je op de website ziet zijn ook écht een goede impressie van de A-kwaliteit bomen die je ontvangt.

Kerstbomen groothandel Santa's Office

Als kerstboom groothandel zijn we inmiddels een gevestigde naam in de markt. We verhandelen inmiddels duizenden kerstbomen per jaar in zowel Nederland en België, als daarbuiten.

Onze naamsbekendheid groeit ook elk jaar flink. Zo vroeg Nu.nl ons in 2021 zelfs naar de geschiedenis van kerstbomen.

Benieuwd? Lees dan het volledige artikel.

Meest gestelde vragen

We kunnen in principe leveren vanaf 9 november. Echter, door het aanhoudende warme weer hebben we in samenspraak met onze klanten besloten dit met een week uit te stellen. Het is beter om de kerstbomen te rooien onder koude omstandigheden.

Ja, dit bieden we aan als serviceproduct. Bekijk de prijslijst voor meer informatie of vraag eenvoudig een offerte aan.

Jazeker, we leveren bomen tot wel 12m. We bieden zowel echte kerstbomen aan als kunstkerstbomen (tot 10m). Ga naar de pagina grote kerstbomen voor meer informatie.

Nee, we maken binnen een dag je offerte op maat. Die is uiteraard vrijblijvend.

Ja, dat kan. Vraag naar de voorwaarden.

Abies Nordmanniana Ambrolauri

Ja op aanvraag, ze zijn dan direct op een houder of standaard te plaatsen. De prijs hiervoor is €1,25 per kerstboom. Staffelkorting bij hoge volumes is mogelijk. 

De kerstbomen zijn voorverpakt in net en worden geleverd op een pallet. Het transport gaat per internationale vrachtwagen, en wordt direct op locatie geleverd.

Ja, in heel Nederland en België. Indien je geen losmogelijkheden hebt kunnen we een kooiaap inzetten. Vraag een offerte aan.

Zonder gedoe, zo geregeld

“Zo vers krijg je ze bijna nergens, tenzij je ze zelf van het veld afhaalt.” 

Onze kerstbomen worden zo vers als het kan geleverd. Dit komt omdat we het proces van bestellen en leveren zo veel als het kan geoptimaliseerd hebben tot aan de velden in Denemarken. 

Dit proces ziet er ongeveer als volgt uit: 
Dag 1-2 – Zagen
Dag 3-4 – Netten + voorboren
Dag 5-6 – Op pallet en klaarzetten
Dag 7-8 – Transport laden + transport naar NL/BE

Tot laat in het seizoen verse kerstbomen
Dit zorgt er ook voor dat we nog tot laat in het seizoen kerstbomen kunnen leveren die vers zijn. Wees er echter op tijd bij, want de planning moet logischerwijs wel goed ingericht zijn om dit te realiseren. Ook moeten we nog voldoende bomen gelint hebben.

Kerstbomen groothandel

Aantallen Nordmann

Nordmann Ambrolauri – A-kwaliteit
1.00m – 1.50m – 125 st. per pallet
1.50m – 2.00m – 85 st. per pallet
1.75m – 2.00m – 80 st. per pallet 
2.00m – 2.50m – 75 st. per pallet
2.50m – 3.00m – 50 st. per pallet

Nordmann Ambrolauri – B-kwaliteit
1.00m – 1.50m – 150 st. per pallet
1.50m – 2.00m – 100 st. per pallet
1.75m – 2.00m – 90 st. per pallet
2.00m – 2.50m – 80 st. per pallet
2.50m – 3.00m – 50 st. per pallet

Kerstconcepten

Innovatief kerstbedrijf

Voor bedrijven & gemeenten

Naast kerstbomen leveren we als service ook alle randvoorwaarden voor een succesvol kerstseizoen. Hierbij kun je denken aan bijv. netverpakkers om kerstbomen in te pakken, maar ook kerstdecoratie zoals kerstballen of kerstverlichting. Enkele noemenswaardige projecten:

Innovatieve concepten

Aangezien kerstbomen ook een functie hebben ter decoratie, worden we ook veel benaderd voor de (verbeterde) organisatie hiervan. Enkele voorbeelden van de afgelopen jaren:

Groothandel in Kerstbomen

Als kerstboom groothandel bieden we met onze Nordmann Kerstbomen zowel tuincentra en hoveniers als horecaondernemers de mogelijkheid om kerstbomen te verkopen. Wij helpen ondernemers doen waar ze goed in zijn – of bomen verkopen, of sfeer creëren. Wij denken als groothandel in Kerstbomen mee in oplossingen, bieden goede prijzen, en zijn gericht op samenwerking.

Kerstbomen groothandel

Overige kerstbomen

Bovenstaande prijzen gelden voor Nordmann. Naast Nordmann kunnen we ook andere kerstbomen in diverse afmetingen leveren, bijv. Abies Omorika – Abies Fraseri – Picea Abies – Blauwspar.

Mogelijkheden zowel gezaagd als in pot.

Kerstbomen transport

Kerstbomen transport

Alle prijzen op de website zijn excl. transportprijzen.

We hebben de kostprijs van het transport momenteel berekend op ongeveer €150 per pallet. Afhankelijk van hoeveel kerstbomen je neemt heb je dus ook een aantal pallets nodig. Er gaan tussen de 50 en 150 kerstbomen op een pallet, afhankelijk van de lengte van de bomen.

Kerstbomen groothandel

Groothandel prijzen

Transparantie staat hoog in het vaandel, daarom dat we onze prijzen ook online hebben staan. We bieden naast onderstaande prijzen ook opties voor kleinere bomen, met of zonder pot, en bomen tot 3.00m. Alvast kerstdecoratie huren of inkopen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Nordmann - Kerstbomen inkopen - Groothandel Kerstbomen - Santa's Office - 09
Nordmann - Kerstbomen inkopen - Groothandel Kerstbomen - Santa's Office - 05
Nordmann - Kerstbomen inkopen - Groothandel Kerstbomen - Santa's Office - 01