Santa’s Drive-In: koop je coronaproof je kerstboom én steun lokale ondernemers

Van 8 tot en met 13 december wordt het Vasim terrein in Nijmegen tijdelijk omgebouwd tot ‘Santa’s Drive-In’, waar kerstliefhebbers gemakkelijk, coronaproof en geheel in kerstsfeer een mooie Nordmann kerstboom kunnen kopen. Ook is het mogelijk om deze al vanaf 27 november te laten bezorgen. Het nieuwe initiatief is opgezet door de eigenaren van ‘De Achtertuin’ in samenwerking met ‘Santa’s Office’ en’ Palmcity’. Mensen steunen bij het kopen van een boom direct de lokale ondernemer.

Kerstboom zonder gedoe

“Onder het motto ‘kerstboom zonder gedoe, zo geregeld’ maakt ‘Santa’s Drive-In’ van het kopen van een kerstboom een plezierig uitje. “Kerst is een hoop gedoe, zeker in tijden van social distancing. Het kopen van een kerstboom kan simpeler en leuker zodat mensen hun auto of huis niet uit hoeven. Zo kwamen we op dit idee. Nu hebben we misschien wel de leukste, makkelijkste en meest veilige kerstbomen sale van Nijmegen georganiseerd. Ho, Ho, Ho, wel anderhalve meter afstand houden aub!” zegt Jeroen Roelse eigenaar van Palmcity enthousiast. De bomen worden online verkocht en mensen kiezen vervolgens op welke dag ze hun boom willen hebben. De ondernemers verwachten flinke drukte. “Mensen willen het vooral tijdens corona thuis zo gezellig mogelijk maken. Een mooie kerstboom hoort daar natuurlijk bij!” zegt Siv Van Hegelsom van ‘Santa’s Office’.

Steun voor lokale ondernemers

De afgelopen maanden droogden de inkomsten van de kersverse horecazaak ‘De Achtertuin’ geheel op. Vanwege het korte bestaan, komen de eigenaren niet in aanmerking voor financiële steun. “Helaas is er geen zicht op snelle heropening. Om toch op een leuke manier wat inkomsten te genereren ontstond het idee voor een Kerstbomen Drive-In. Zo dragen we toch een steentje bij aan de creatie van een prettige kerstsfeer. Daarnaast kunnen mensen ons hiermee een beetje steunen,” vertelt eigenaar Brent Roozendaal. 

Voor iedere verkochte boom wordt een nieuwe boom geplant en mensen hebben de kans om zelf ook een extra boom te planten. Hiermee borgen de ondernemers hun ambitie om het concept de komende jaren op een duurzame manier door te ontwikkelen. De online verkoop voor Santa’s Drive-In is inmiddels gestart. De eerste bomen worden vanaf 27 november bezorgd.
 

Santa’s Delivery 

Bezorgen van 27 november t/m 7 december (08.00 – 20.00)
> binnen een straal van 5km rondom Nijmegen
> kosten: €7,5,-

Prijzen

Nordmann boom (1.00m – 1.50m) – €25,-
Nordmann boom (1.60m – 2.00m)  – €37,50
Houten standaard – €5

Santa’s Drive-In 

Waar: Vasim – Nijmegen
Wanneer: Van 8 t/m 13 december (10.00 tot 18.00)|
Meer informatie is te vinden op: de websiteFacebookFacebook Event & Instagram.

Bron artikel: https://www.intonijmegen.com/blijf-op-de-hoogte/nieuws/santas-drive-in

Gerelateerde artikelen