Kerst zonder gedoe, zo geregeld.

Ho, ho, ho!

Kerst een gedoe? Dit jaar niet, want samen met Siv van Hegelsom ben ik een nieuw bedrijf gestart genaamd “Santa’s Office”.

Met de boomervaring breid ik m’n kerstservice van kerstdecoratie in de vorm van kunstkerstbomen, guirlandes en kerstkransen, nu ook uit met échte kerstbomen groothandel.

“Kerst is misschien wel het enige feest wat we kunnen vieren.

Kerst is misschien wel het enige feest wat we kunnen vieren, daarom willen we mensen helpen hier zorgeloos het meeste uit te halen. Een onrustige tijd vraagt om rust in het hoofd, met een service waar vrolijkheid en positiviteit voorop staat.

Santa’s Office

Met Santa’s Office verzorgen we de totale kerst, van opbouw tot opslag, voor kantoorpanden, instellingen en horecagelegenheden. Zelfs voor het versturen van de (vergeten) kerstkaarten kan je bij ons terecht.

Santa’s Trees

Met Santa’s Trees verzorgen we als groothandel het totaalconcept voor iedereen die zijn/haar eigen kerstbomenverkoop wil lanceren. Van kop tot staart, alles om onze klanten een vliegende start te geven.

“Kerst zonder gedoe. Het is zo geregeld met Santa’s Office.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? In Beuningen (Zonnebloemveld 6) zijn we momenteel een showroom aan het inrichten, de warme chocomel staat klaar!

Groetjes,
Siv.

Gerelateerde artikelen