Gelderlander: ‘Kerstboom coronaproof in de achterbak bij Santa’s Drive-In op Vasim-terrein’

NIJMEGEN – Een kerstboom kopen zonder dat je je auto uit hoeft. Het kan bij de Santa’s Drive-In op het Vasim-terrein in Nijmegen-West. Jacqueline van Ginneken 20-11-20, 14:33

Van 8 tot en met 13 december wordt het Vasim terrein tijdelijk omgebouwd tot ‘Santa’s Drive-In’, waar kerstliefhebbers coronaproof en geheel in kerstsfeer een Nordmann kunnen kopen à 25 of 37,50 euro. Die kunnen ze vanaf 27 november ook al thuis laten bezorgen. 

Het initiatief komt van de eigenaren van ‘De Achtertuin’, de pop-up horecazaak die  in juni van start ging en meteen de nieuwste hotspot van Nijmegen was. Dat doen ze  in samenwerking met ‘Santa’s Office’. 

Inkomsten

De afgelopen maanden droogden de inkomsten van de kersverse horecazaak ‘De Achtertuin’ geheel op. Omdat de pop-up zaak nog maar kort bestond, komen de eigenaren niet in aanmerking voor financiële steun. 

,,Helaas is er geen zicht op snelle heropening van De Achtertuin. Om toch op een leuke manier wat inkomsten te genereren ontstond het idee voor een kerstbomen drive-in. Zo dragen we toch een steentje bij aan de creatie van een prettige kerstsfeer. Daarnaast kunnen mensen ons hiermee een beetje steunen,” vertelt eigenaar Brent Roozendaal. 

Met het kopen van een boom steunen mensen de betrokken ondernemers die hard geraakt zijn door de coronacrisis. De bomen worden online verkocht en mensen kiezen vervolgens op welke dag ze hun boom willen hebben. De online verkoop voor Santa’s Drive-In is inmiddels gestart. De eerste bomen worden vanaf 27 november bezorgd. 

Info op santasdrivein.nl.

kerstbomen verkoop

Tags

Gerelateerde artikelen