De voorbereidingen zijn in volle gang!

Ho, ho, ho!????
De voorbereidingen zijn in volle gang! Het lijkt wel gekkenwerk om in tijden van Corona een kerstbedrijf te starten. Maar goed, wie ons een beetje kent weet dat we geen uitdaging uit de weg gaan.
Het is een mooie reis. We hebben al mogen leren dat de meeste bedrijven alles voor kerst regelen rond september. Aangezien we pas in oktober begonnen zijn, kunnen we dit jaar de logistiek goed voorbereiden en ons focussen op de bedrijfsprocessen. Want, als we “Kerst zonder gedoe” beloven moeten we dat natuurlijk ook kunnen waarmaken!
Ook al is de horeca gesloten, we hebben al een aantal mooie klanten om ons heen kunnen verzamelen. Want, naast kerstdecoratie hebben we ook onze eigen kerstpakketten samengesteld. Kerst zonder gedoe, er is zeker wel oren naar!
Kerst is misschien wel het enige feest wat we mogen vieren dit jaar. Daarom gaan wij er alles aan doen om dit voor zo veel mogelijk mensen zo soepel mogelijk te laten lopen.
Willen jullie ons helpen om onze social media accounts te laten groeien? Deel dan dit bericht of tag mensen die ons moeten leren kennen. Er komen echt heel veel leuke dingen aan, beloofd!
We’ll make it look like Christmas.⛄️
Groetjes van de kerstmannen.????????

Gerelateerde artikelen