Over Santa’s Office

Scroll verder of klik hier.

Over Santa's OfficePassie voor sfeer en beleving.

Santa’s Office bestaat uit Jeroen en Siv, twee jongens uit de buurt van Nijmegen, die elkaar vonden door een gedeelde passie voor ondernemerschap. Vullen elkaar perfect aan als een kerstroman. De dromen die we delen maakt dat we samen nóg meer energie halen uit onze passie: mensen blij maken. Dit doen met Kerst is één van die dromen. Van kerstdecoratie tot kerstpakketten.

Sfeer vinden we belangrijk in alles wat we doen. Daarom doen we er alles aan om de twee dagen die Kerst normaal duurt uit te rekken naar een periode waar we langer van dit gevoel van saamhorigheid kunnen genieten. Zonder gedoe. 

01Kerstdecoratie.

In deze bijzondere tijden missen we sociaal contact het meest. Daarom willen we graag anderen helpen om van het kantoor weer een fijne plek te maken. Een plek waar je elkaar kan ontmoeten, kunt lachen, en bij kunt praten over afgelopen jaar.

02Kerstpakketten.

Kleine moeite, groot gebaar. Waardering is belangrijk, zie dat en handel daar naar. Bij een goed georganiseerde kerstsfeer hoort ook een kerstpakket. Pakket op maat nodig? Laat het weten.

03Kerstkaarten.

Blij met een aangeklede locatie tijdens de Kerstperiode? Ga met ons in gesprek over onze kerstkaartservice. Ideaal voor elke klant of relatie, met de service en kwaliteit die je van ons gewend bent.

Santa's Office, zo geregeld.

Bestel je Kerstconcepten online via Santa’s Office, maak kennis met ons via Instagram, of neem contact op als je vragen hebt.

Bestel je voor 1 november? Dan leggen wij het eerste pakketje onder de boom!
Kerstman

Jeroen Roelse

Verhalenverteller

Siv van Hegelsom