Abies Nordmanniana - 1.75m - 2.00m

Prijs per stuk:

 16,95

Herkomst: DenemarkenAfmeting: 1.75m – 2.00mAantal op pallet: 80 stuks

Bekend als:

Nordmann kerstboom

Familie:

Abies Nordmanniana 

Subfamilie:

Ambrolauri

Type:

Gezaagd

Herkomst:

Denemarken

Levering:

In net, op pallet

Prijs per stuk:

 16,95

Nederland

Levering per vrachtwagen tot locatie a €150 per pallet. Transportprijzen zijn momenteel sterk onderhevig aan dieselprijzen, daarom zijn we genoodzaakt te werken met een dieselclausule. 

België

Levering per vrachtwagen tot locatie a €200 per pallet. Planning is afhankelijk van ritten naar België, en daarom in overleg.

De kerstbomen zullen naast de vrachtwagen geleverd worden door Nederlandse vrachtwagenchauffeurs op een pallet van 1.20m x 2.10m x 2.20m. Zorg er voor dat u op locatie bent bij levering, en voldoende ruimte tot uw beschikking hebt.

Indien u geen losmogelijkheden tot uw beschikking heeft dienen we uw kerstbomen met een kooiaap te leveren. Deze hebben we niet bij elke rit beschikbaar en dient daarom apart ingepland te worden. Meerprijs op basis van nacalculatie.

Meest gestelde vragen over kerstbomen inkopen bij Santa's Office

Ja, dat kan. Vraag naar de voorwaarden.

Nee, we verkopen ook o.a. Omorica, Fraseri, Abies & Blue Diamond. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Nee, we maken binnen een 48 uur je offerte op maat. Die is uiteraard vrijblijvend.

Alleen op aanvraag. Ze zijn dan direct op een houder of standaard te plaatsen.

Ja, de kerstbomen zijn voorverpakt in net. 

Ja, bezorging op locatie is mogelijk in heel Nederland en België.

Abies Nordmanniana Ambrolauri

Nee, we verkopen ook kerstboom standaards, kerstboomverpakkers, kerstdecoratie en andere kerst gerelateerde artikelen. Bekijk de webshop voor meer informatie.

Kerstbomen inkopen
Kerstbomen inkopen - groothandel kerstbomen Santa's Office

Extra opties

Met Santa’s Office ontwikkelen we verschillende concepten waarbij we ons focussen op het samenwerken met andere lokale ondernemers. Een van deze concepten is Santa’s Delivery. Een webshop voor de verkoop van kerstbomen, voor ondernemers die zelf geen webshop hebben. 

Overal worden kerstbomen verkocht. Om een beter overzicht te creëren voor consumenten hebben we een platform ontwikkeld: kerstboomverkopers.nl. Hier kan je een kerstboom verkooplocatie in de buurt vinden. 

Naast een groothandel in échte kerstbomen hebben we ook een webshop gebouwd waar je kunstkerstbomen, Easyfix kerstboom standaards of kerstballen kunt kopen. Hier bieden we ook onze kerstdecoratie aan ter verhuur.