Abiës Nordmanniana - 1.00m - 1.50m

 12,95

Hierbij een antwoord op de meest gestelde vragen.Zit je meteen aan de offerte vast? Nee, we maken binnen een dag je offerte op maat. Die is uiteraard vrijblijvend. Kan ik ook bomen bij jullie reserveren? Ja, dat kan. Vraag naar de voorwaarden. Wat is de familie? Abies Nordmanniana Ambrolauri Zijn de bomen voorgeboord? Ja op aanvraag, ze zijn dan direct op een houder of standaard te plaatsen. Zijn de bomen voorverpakt? Ja, de bomen zijn voorverpakt in net. Is bezorging mogelijk? Ja, in heel Nederland en België. Vraag offerte aan.  Verkopen jullie alleen kerstbomen? Nee, we verkopen ook standaards, kerstboom netverpakkers, kerstdecoratie en andere gerelateerde artikelen. Bekijk de webshop voor meer informatie. Verkopen jullie alleen Nordmann? Nee, we verkopen ook o.a. Omorica, Fraseri, Nordmann, Abies, Blue Diamond. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Nederland

Levering per vrachtwagen tot locatie a €150 per pallet. Transportprijzen zijn momenteel sterk onderhevig aan dieselprijzen, daarom zijn we genoodzaakt te werken met een dieselclausule. 

België

Levering per vrachtwagen tot locatie a €200 per pallet. Planning is afhankelijk van ritten naar België, en daarom in overleg.

De kerstbomen zullen naast de vrachtwagen geleverd worden door Nederlandse vrachtwagenchauffeurs op een pallet van 1.20m x 2.10m x 2.20m. Zorg er voor dat u op locatie bent bij levering, en voldoende ruimte tot uw beschikking hebt.

Indien u geen losmogelijkheden tot uw beschikking heeft dienen we uw kerstbomen met een kooiaap te leveren. Deze hebben we niet bij elke rit beschikbaar en dient daarom apart ingepland te worden. Meerprijs op basis van nacalculatie.

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Kerstbomen inkopen
Kerstbomen inkopen - groothandel kerstbomen Santa's Office

Extra opties

Met Santa’s Office ontwikkelen we verschillende concepten waarbij we ons focussen op het samenwerken met andere lokale ondernemers. Een van deze concepten is Santa’s Delivery. Een webshop voor de verkoop van kerstbomen, voor ondernemers die zelf geen webshop hebben. 

Overal worden kerstbomen verkocht. Om een beter overzicht te creëren voor consumenten hebben we een platform ontwikkeld: kerstboomverkopers.nl. Hier kan je een kerstboom verkooplocatie in de buurt vinden. 

Naast een groothandel in échte kerstbomen hebben we ook een webshop gebouwd waar je kunstkerstbomen, Easyfix kerstboom standaards of kerstballen kunt kopen. Hier bieden we ook onze kerstdecoratie aan ter verhuur.