Hoe start je een kerstboom verkooplocatie?

Kerstbomen verkopen? Hier een paar tips!

Kerstbomen verkopen is voor sommigen een hele opgave, daarom proberen we mensen te helpen het zo makkelijk mogelijk te maken. Je wilt de mensen in jouw omgeving, jouw klanten graag voorzien van een kerstboom, maar vind het lastig om te beginnen. Santa’s Nordmann is onderdeel van Santa’s Office BV en bij ons ben je aan het juiste adres om een kerstboomverkoop locatie op te zetten. Wij helpen jou graag!

Voordeel van het starten van een kerstboom verkooplocatie

Als kerstbomen groothandel spreken we veel mensen die kerstbomen willen verkopen. Het starten van een kerstboom verkooplocatie kan er voor zorgen dat je meer klanten krijgt binnen je eigen onderneming. Wanneer deze klanten een kerstboom komen kopen is het laagdremepelig om ook een ander product aan te schaffen uit jouw assortiment. Nieuwe klanten die voor een kerstboom komen leren je bedrijf kennen en zullen sneller terugkomen. Omdat wij Nordmann kerstbomen van hoge kwaliteit leveren zullen kopers van een boom graag aan familie en vrienden verkondigen WAAR ze die boom hebben gekocht.

Kerstbomen om te verkopen

Om te starten met je verkooplocatie van kerstbomen heb je natuurlijk kerstbomen nodig. Op onze website www.santasnordmann.com, de kerstbomen groothandel, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor een partij van hoge kwaliteit Nordmann kerstbomen

Onze bomen stellen je in staat kerstbomen te verkopen zonder gedoe en klaar voor verkoop. Bezorging is in heel Nederland mogelijk en tussen de inkoopprijs en adviesprijs zit een mooie marge. Hierdoor ben jij in staat om snel en eenvoudig je eigen kerstboom verkooplocatie te starten.

Alvast meer weten? Neem dan contact op.

kerstboom verkooplocatie starten

Aanvullingen op je kerstboomverkoop locatie

Om de verkoop te optimaliseren en vliegend van start te gaan bieden we nog veel meer mogelijkheden. Zo verkopen en verhuren wij kerstboomfunnels om de kerstbomen te verpakken, daar leveren we uiteraard de netten bij. Om de particulieren te ontzorgen kunnen wij ook ballen en standaarden leveren van bijv. Easyfix. Deze zijn te bestellen op onze webshop: www.santaswebshop.nl.

Tevens denken wij graag mee over de marketing-mogelijkheden en het materiaal wat daar bij hoort. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding met banners of een kerstmankostuum wat de kerstboomverkoper aan kan trekken.

Eigen kanalen

Waarschijnlijk heb je voor je eigen tankstation/winkel of kwekerij een website of gebruik je sociale media. Tip: Laat je volgers door middel van een vooraankondiging in oktober al weten dat er dit jaar bij jou kerstbomen te verkrijgen zijn. 

Wist je dat: Je jouw kerstboomverkoop locatie ook gratis aan kan melden op kerstboomverkopers.nl?

Verkoopperiode van kerstbomen

Vanaf half november begint het bij de eerste mensen al te kriebelen om een kerstboom in huis te halen en vanaf 1 december is het officieuze startmoment om een boom aan te schaffen. We adviseren om vanaf dat moment rekening te houden met meer klanten en daar dus ook bezetting voor te regelen. 

Heb je verder nog hulp nodig bij het opstarten van jouw kerstboom verkooplocatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 24 202 21 60 of stuur een mailtje naar [email protected]. Veel succes! 

Wil je een offerte aanvragen voor het inkopen van kerstbomen? Ga dan naar onze offertepagina. Een offerte is geheel vrijblijvend!

Gerelateerde artikelen